Как да взема бърз заем?

  • 1. Натиснете бутона Кандидатствай

  • 2. Изберете от каква сума се нуждаете

  • 3. Попълнете онлайн формата

  • 4. Наш кредитен експерт ще се свърже с вас

  • 5. Получете парите в банковата сметка

Бързите кредити са краткосрочни или средносрочни заеми предназначени за клиенти с неотложни финансови нужди. Кандидатстването е лесно и изцяло по интернет, а одоберението по кредита отнема между 30 мин и 24 часа. За бърз кредит обикновено не е нужно да представяте обезпечение, но понякога при вземане на по-големи суми пари на заем може да се наложи.
Кандидатстването за бързи кредити и заеми е изключително лесно и отнема само няколко минути. Натиснете бутона “Кандидатствай” и попълнете онлайн формата. Уверете се, че сте попълнили всички необходими данни вярно за по-бързо обработване на заявката. След изплащане на данните един от нашите кредитни експерти ще се свърже с вас за да обсъдите параметрите на желания бърз кредит.
За вземане на пари на заем онлайн е необходимо единствено да сте навършили 18 години и да имате валидна лична карта. Кандидатствайте сега за бърз заем онлайн.
След одобрение на кандидатурата ви за бърз кредит и подписване на необходимия договор ще получите парите директно във вашата банкова сметка. Изплащането на вноските по взетия бърз заем също става по банков път. Ако видите, че няма да успеете да изплатите вноска по кредита на време, трябва да се свържете кредитната фирма възможно най-скоро преди да сте просрочили задълженията си.
m4s0n501